+32 11 609 130
Vraag offerte aan
Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Over ons

The bag is the message

ALPAGRO Plastics – onder leiding van André en Ilse Vincke – legt zich reeds meer dan 36 jaar toe op het vervaardigen van plastic draagtassen en allerhande flexibele verpakkingen (vb. groente- en fruitverpakkingen, verzendenveloppen, enz.). Kwalitatief hoogwaardige bedrukkingen, innovatieve verpakkingen en flexibele oplossingen zijn slechts enkele kenmerken van ons familiebedrijf. Uw bedrijfsnaam en logo op onze draagtassen vormen de ideale reclamedrager voor uw bedrijf. Professioneel advies, totaalbegeleiding en kwaliteitswerk verzekeren dat uw gepersonaliseerde verpakking de gewenste boodschap uitdraagt.

Sinds 2006 produceren we eveneens biologisch afbreekbare draagtassen, beter bekend onder de naam “BioBag”. Zo’n draagtas wordt gemaakt op basis van hernieuwbare grondstoffen en is 100% composteerbaar. Als eerste Belgische fabrikant trachten we met onze bioverpakkingen een duurzaam antwoord te bieden op de almaar slinkende oliereserves en de groeiende afvalberg.

Naast de gestage transitie van verpakkingen op basis van fossiele brandstoffen (fuel-based) naar groene, hernieuwbare grondstoffen (biobased) is er tevens een generatiewissel aan de gang waarbij de jonge garde – Carole Vincke en Laurenz Vincke – geleidelijk aan de fakkel overneemt van de oprichters.  

Kunnen wij met onze jarenlange expertise ook van úw publicitaire boodschap de unieke verpakking maken?
 

Afbeeldingen

  • Het team van ALPAGRO Plastics
  • ALPAGRO Plastics vanuit de lucht
  • Blaasfolie-extruder bij ALPAGRO Plastics
  • De montage van de clichés bij ALPAGRO Plastics
  • De drukpers bij ALPAGRO Plastics
  • Eén van de vele zakkenmachines bij ALPAGRO Plastics